HCM op bezoek

Op 5 oktober is door HCM een Hobby en Zangbeurs gehouden in de hervormde kerk in Bergschenhoek.

Enkele leden van HCM zijn tevens lid van Kegelhonk. Om uitleg te geven over hun hobby  is ook Kegelhonk tijdens die beurs aanwezig geweest.

De belangstelling van het publiek was groot. Ook de stand van Kegelhonk kreeg behoorlijk wat bezoek. Opmerkelijk was weer de opmerking dat men wel weet wat Bowling is maar niet wat kegelen inhoud. Dat is tijdens de beurs danook glashelder uitgelegd.

Tevens was het voor leden van HCM mogelijk in te schrijven voor een gezellige introductiemiddag op de kegelbanen in Berghonk. 

Deze middag heeft plaats gevonden op 30 oktober. Daar is door ca. 15 leden van HCM gebruik van gemaakt. Bij het zien van de smalle banen en de grote zware ballen was  de schrik groot. Met geruststellende woorden, koffie, uitleg over het kegelen en diverse proefballen kwam de moed weer terug en is het zeker een gezellige middag geworden.

Enkele zangers gaven blijk over aanleg te beschikken. Die zijn doordringend toegesproken om toch maar snel lid te worden van Kegelhonk. Het resultaat moeten we afwachten. Overleg met het thuisfront is nodig om een definitieve beslissing te nemen.